Boudoirfotografie

Boudoir foto’s zijn foto’s die gemaakt worden in (bruids-)lingerie. Het resultaat is een geweldige set romantische en een tikkeltje spannende foto’s. Natuurlijk heb je er wat lef voor nodig, maar we helpen je om je volledig op je gemak te voelen. 

Een boudoirshoot is geen normale fotoshoot, maar een hele ervaring op zich! Tijdens deze relaxte shoot kijken we zorgvuldig samen met jou hoe jouw schoonheid het best tot z’n recht komt. In de comfortabele omgeving van je eigen huis, een mooie hotelkamer of in onze studio kunnen we op ons gemak de tijd nemen om dit uitgebreid te doen. Na afloop beschik je over een paar prachtige foto’s die je bijvoorbeeld als verrassing voor je geliefde kunt geven!

Professionele nabewerking

Omdat bij boudoirfoto’s jouw schoonheid centraal staat, zullen we extra veel tijd steken in het secuur nabewerken voordat we de foto’s aan je opleveren, zodat je altijd met trots terug kunt kijken op de resultaten van deze shoot.

We sturen je binnen een week na de shoot een link naar jouw online gallerij, waar je kunt selecteren welke foto’s je het beste vindt. 

Bij de boudoirshoot wordt een super elegant fine-art album meegeleverd (20x17cm , 10 pagina’s). 

Is dat allemaal nog niet genoeg? Je kunt vanuit je online gallerij altijd extra fotoproducten bestellen zoals of foto’s op aluminium of acrylglas.

Boudoirshoot

384,-

Een uitgebreide shoot waarin je alle tijd krijgt om je op je gemak te voelen en  helemaal jezelf te zijn

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

Email: [email protected]

Telefoon: 0644798326

Whatsapp: 0644798326