Portretfotografie

Spontane of kunstzinnige foto’s van je kinderen, een glamourshoot, mooie (profiel-)foto’s voor je CV, een familieshoot, een loveshoot, een shoot met meerdere generaties, of misschien een boudoirshoot (klik voor meer informatie)… Er kunnen zo veel redenen zijn om te kiezen voor een mooie portretreportage. Voor portretfoto’s kunnen wij onze mobiele studio op locatie opbouwen, een fotoshoot buiten houden in een van de vele mooie plekjes die Spijkenisse rijk is, of zijn jullie van harte welkom in onze fotostudio in Spijkenisse.

Onze studio is op dit moment in verbouwing, dus daarom bieden we maar liefst 35% korting aan op onze mobiele fotostudio die we bij je thuis op kunnen zetten!

Altijd de beste foto's

Voordat we beginnen met lukraak foto’s schieten, willen we je natuurlijk eerst leren kennen. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij je wensen en verwachtingen, zodat je ook met veel plezier op je foto’s terug kunt kijken.

Tijdens de shoot houden we van een luchtige en ontspannen sfeer, en kun je helemaal jezelf zijn. Heb je nooit eerder geposeerd en is het wat onwennig? Wij helpen je natuurlijk met kleine aanwijzingen! Je kunt tijdens de fotoshoot meekijken hoe het er uit komt te zien, zodat je vertrouwen hebt in een perfect eindresultaat!

Professionele nabewerking

Voordat we de foto’s aan je opleveren, bewerken we ze professioneel na, zodat de foto’s echt van het scherm spatten voor het beste resultaat.

We sturen je binnen een week na de shoot een link naar jouw online gallerij, waar je kunt selecteren welke foto’s je het beste vindt. Hierin kun je digitale versies downloaden, prints bestellen en natuurlijk ook mooie fotoproducten zoals foto’s op aluminium of acrylglas bestellen.

Small

69,-

De ideale korte shoot voor bijvoorbeeld zakelijke foto’s voor een CV of een prachtig cadeau!

Medium

129,-

Perfect voor een loveshoot of  om de mooiste beelden van je kinderen vast te leggen!

Large

185,-

Uitgebreid de tijd nemen voor een mooie familieshoot, de gelegenheid om meerdere setjes kleding mee te nemen, en creatiever te werk te gaan!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

Email: [email protected]

Telefoon: 0644798326

Whatsapp: 0644798326